Yerel Haberler - 05.11.2025 - 6:40
ANTALYA-BHA
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik devam eden rüşvet soruşturmasında yeni bir operasyon dalgası daha gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre, soruşturma kapsamında düzenlenen 8’inci dalga operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerden birinin belediye yetkilisi, diğer yedisinin ise çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş insanları olduğu öğrenildi.
Yetkililer, operasyonun belediyedeki bazı izin, ihale ve proje süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirildiğini bildirdi. Şüpheliler, “rüşvet almak, vermek ve aracılık etmek” suçlamalarıyla emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Soruşturmanın sürdüğü, yeni gözaltıların da olabileceği belirtiliyor.
Yerel Haberler “Engelli Kardeşlerimiz Toplumun Bereketidir”
Yerel Haberler Bakan Kurum: “Asrın inşasıyla Hatay yeniden çiçek açıyor”
Yerel Haberler Karakeçili’ye dev yatırım: İhale tarihi belli oldu
Yerel Haberler Düzce’de örnek köy “Yeni Taşköprü” İGM’de
Yerel Haberler Aydın Şehir Hastanesi için geri sayım başladı
Yerel Haberler Aydın’a sis çöktü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021