Yerel Haberler - 06.03.2026 - 0:00
ANTALYA-BHA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı – AFAD) verilerine göre, saat 08.35’te Akdeniz’de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Merkez üssü Kaş açıkları olarak belirlenen sarsıntının, en yakın yerleşim yerine yaklaşık 145 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği bildirildi. AFAD’ın paylaştığı bilgilere göre deprem 12,5 kilometre derinlikte kaydedildi. Sarsıntının koordinatları ise 34.94694 kuzey enlemi ve 28.89139 doğu boylamı olarak açıklandı.
Depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığı öğrenildi. Yetkililer gelişmelerin takip edildiğini bildirdi.
Yerel Haberler HDH Medya 10. yıl gala gecesinde başarılar ödüllendirildi
Yerel Haberler Şehit babaları Babalar Günü’nde unutulmadı
Yerel Haberler 7 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 49 şüpheli hakkında işlem
Yerel Haberler Malatya’nın altın meyvesi için yol haritası belirlendi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021