Yerel Haberler - 07.10.2025 - 11:43
ANKARA-BHA
Akademisyenler, kimya sektörü temsilcileri ve üniversite öğrencilerini bir araya getiren etkinlikte, gençlerin bilimi kozmetik teknolojileriyle harmanladığı projeler büyük ilgi gördü. “Kozmetik Teknolojileri Yarışması” kapsamında geliştirilen projeler, sektörde sürdürülebilir ve yerli üretime yönelik yeni ufuklar açtı.
Etkinlikte konuşan Agarta Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yalçın, Halka Arz Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Bu yarışmada kazanan sadece birinci olanlar değil, bilime gönül veren tüm gençlerdir.” dedi. Yalçın, Kozmetek’in bu yıl ilk kez düzenlendiğini ancak gelenekselleştirilerek her yıl gençleri bilimle buluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.
Ankara’da ilk kez düzenlenen Kozmetek, hem bilim dünyasında hem de kozmetik sektöründe yeni fikirlerin önünü açarak, genç girişimciler için ilham kaynağı oldu.
Yerel Haberler Osmaniye’de yolcu otobüsü tıra çarptı: 6 ölü, 11 yaralı
Yerel Haberler Esrarengiz kuyu…
Yerel Haberler Asgari ücret maratonu cuma günü başlıyor
Yerel Haberler Ankara’da tefecilik operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler Dünya Kupası’ndaki rakiplerimiz belli oldu
Yerel Haberler Hava sıcaklıkları düşüyor: Yağışlı hava etkisini artıracak
Yerel Haberler Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021