Altınordu’da geçici ulaşım değişikliği

Yerel Haberler - 27.01.2026 - 11:00

ORDU – BHA

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, düzenlemeler çerçevesinde Hükümet Caddesi’nin, Stadyum Caddesi ile Temel Uzlu Caddesi arasında kalan bölümü Temel Uzlu Caddesi (Eski Valilik Binası) istikametine tek yön olarak trafiğe açıldı. Lise Caddesi ise Taşocak Caddesi ile Dr. Mürvet Sıtkı Caddesi arasında kalan bölümde Dr. Mürvet Sıtkı Caddesi yönünde tek yön olarak belirlendi.

Toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan düzenlemeler kapsamında; Postane yönüne hizmet veren 54, 54/B, 58, 58/A, 58/B, 62/A, 68 ve 68/A numaralı hatların Orta Camii önündeki durağı, Doğakent yönüne hizmet veren 54, 54/B, 58, 58/A, 58/B, 61 ve 61/A numaralı hatların Kalafatlar karşısındaki durağı, Taşbaşı yönüne giden 67, 67/A ve 67/B numaralı hatların ise Vakıfbank karşısındaki durağı kullanacağı bildirildi.

Çalışmalar süresince Postane önünde ve karşısında bulunan duraklar geçici olarak hizmet dışı bırakılırken, Kışla Caddesi’nin tamamında araç parkı yasaklandı.

Öte yandan, Hükümet Caddesi’nin Temel Uzlu Caddesi istikametinde, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla yolun sol tarafında bariyer ve delinatörlerle yayalara yönelik yürüyüş yolu oluşturuldu.

Yerel Haberler IPARD III Programı’nda 95 projeye 1,2 milyar lira hibe desteği

Yerel Haberler Dünya Gıda Günü’nde Kasapoğlu’ndan gıda güvenliği mesajı

Yerel Haberler Türkiye genelinde aranan şahıslara yönelik operasyonda 912 yakalama

Yerel Haberler Antalya’da düzenleneceği duyurulan çocuk yarışmasına inceleme

Yerel Haberler Gece müzeciliğinde ziyaretçi sayısı 1,3 milyonu aştı

Yerel Haberler Bakan Işıkhan duyurdu: Sel bölgeleri için 2 bin kişilik İŞKUR desteği

Yerel Haberler 6. Türk Dünyası İletişim ve Sanat Sempozyumu Niğde’den yola çıktı

Yerel Haberler Alo Adalet 135, 81 ilde vatandaşların hizmetinde

Yerel Haberler Lidya Krallığı’nın başkenti Sardes, tarihe ışık tutuyor

Yerel Haberler Resmî Gazete’de yayımlandı: 31 bin 54 sağlık personeli alınacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021