Aksaray Haberleri - 20.02.2017 - 10:17
Aksaray organize sanayi bölgesinde yalıtım malzemesi üretimi yapan Aksaraylı iş kadını Aysun Akkurt’a ait izosolo yalıtım firması, özellikle apartman yöneticileri ve inşaat sektöründe bulunanlara yönelik seminer düzenliyor.
Seminer, 22 Şubat Çarşamba günü saat 15;00 da Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenecek.
İzosolo firmasının sahibi Kadın Girişimci ve İş Kadını Aysun Akkurt, Türkiye’de önemli bir konuma sahip olan İzosolo yalıtım firmasının Aksaray’ın öz sermayesi olduğunu belirterek şunları söyledi “İzosolo markamız tamamen yüzde yüz organik yerli malıdır. Aksaray’ımızın markasıdır. İzosolo ürünlerimiz sağlıklı binalar için, enerji tasarrufu için ısı,ses ve yangın yalıtımı mükemmel bir özelliğe sahiptir. İnşaat sektörü ve apartman yöneticileri için 22 Şubat 2017 de saat 15;00 da belediye tiyatro salonunda izosolo ürünleri hakkında bilgilendirme semineri düzenliyoruz.
Aksaray’ımızdaki Binaların ses, ısı ve yangına karşı kanserejon içermeyen İzosolo ürünleriyle daha sağlıklı hale gelmesi dileğiyle tüm hemşerilerimizi seminerimize davet ediyoruz.
Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021