Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 12:30
Aksaray TOBB delegesi Ali Hakan Acar hizmet şeref belgesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı
TOBB Delegeliğinde 10 yıl hizmet vererek Aksaray’ın ekonomisine yön veren, Tarımda Hep İlkleri Başarmış, Sektöründe Lider, Yenilikçi, girişimci Ruhu İle Hep Örnek Olan Aksaray Ticaret Borsası meclis Üyesi ve TOBB delegesi Ali Hakan Acar’ı hizmet şeref belgesi ile ödüllendirildi.
TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Mustafa Aydın, Hasan Hurt,Raşit Oğuz, Meclis Üyeleri Mehmet Ekici, Ali Hakan Acar, Ramazan Yerli, Yakup Uğur, Osman Şanlı, 81 ilden gelen Oda/Borsa Başkanları Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis üyeleri katıldı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görülen üyelere ilişkin, “Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler” dedi.
Hizmet Şeref Belgesi alanların Türkiye’de üretimin ve ticaretin adı yokken üretim ve ticaret yaptıklarının altını çizen Hisarcıklıoğlu, “Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler” ifadelerini kullandı
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise ” TOBB’un 71’inci Mali Genel Kurulu ve TOBB’nin düzenlediği hizmet şeref belgesi takdim törenine katılım sağladık. Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 10 yıl hizmet vererek Aksaray’ın ekonomisine yön veren, Tarımda Hep İlkleri Başarmış, Sektöründe Lider, Yenilikçi, girişimci Ruhu İle Hep Örnek Olan Aksaray ticaret Borsası meclis Üyemiz ve TOBB delegemiz olan Ali Hakan Acar’ı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının sürekli artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’ın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı
Aksaray Haberleri “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?”
Aksaray Haberleri Ramazanın son iftarı Çanakkale’de yapılacak
Aksaray Haberleri Kars’ta “Açık Kapı” üniversite öğrencileriyle buluştu: Talepler yerinde dinleniyor
Aksaray Haberleri Fed faiz oranında değişikliğe gitmedi
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında yeni gün: Yön ise yukarı
Aksaray Haberleri İstanbul sürücülerine uyarı: Saraçhane çevresi trafiğe kapatılıyor
Aksaray Haberleri Artvin’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çanakkale mesajı
Aksaray Haberleri Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021