Aksaray Haberleri - 07.09.2016 - 10:53
Aksaray’da modern yollar yaparak halkın ulaşımını kolaylaştıran Aksaray Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yunus Emre Mahallesi İtfaiye karşısındaki yollarda sıcak asfalt çalışması yapılırken, TOKİ 5.etapta da bozulan yollar baştan sona kadar sıcak asfaltla yama yapılıyor.
Şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra asfalt yama çalışmalarının da devam ettiğini belirten yetkililer, “Aksaray Belediyesi olarak özellikle altyapısı bitmiş ve aciliyet gerektiren bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ekiplerimiz çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yollarda yama asfalt çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor
Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama
Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret
Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021