Ana Manşet - 22.12.2025 - 22:38
Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkan Adayı Cemil Özkaraca, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile bir araya gelerek Aksaray esnafının sorunları ve çözüm yolları üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.
📍 Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanlığı seçim süreci kapsamında gerçekleşen görüşmede, esnafın yaşadığı güncel sorunlar, beklentiler ve oda yönetiminin bu sorunlara yönelik atacağı adımlar ele alındı.
“Esnafımızın Emeği ve Kardeşliği Kalıcıdır”
Görüşmede konuşan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaf dayanışmasının önemine dikkat çekerek, “Aynı sokakta selam verdiğimiz, aynı şehirde ekmeğimizi paylaştığımız esnaf kardeşliğimiz her şeyin üzerindedir. Esnaflarımızın emeği ve kardeşliği kalıcıdır” ifadelerini kullandı.
Cemil Özkaraca: “Esnafımızın Sorunlarını Öncelik Haline Getireceğiz”
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Cemil Özkaraca, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ederek şu değerlendirmede bulundu:
“Belediye Başkanımız Sayın Dr. Evren Dinçer ile esnafımızın sorunları ve çözüm yolları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şehrimize ve esnafımıza sunduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Göreve gelmemiz halinde Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası’nı daha güçlü ve çözüm odaklı bir yapıya kavuşturacağız.”
Esnaf İçin Ortak Akıl Mesajı
Cemil Özkaraca, esnafın taleplerinin yerel yönetimlerle iş birliği içinde çözüme kavuşturulmasının önemine vurgu yaparak, Aksaray esnafının her zaman yanında olacaklarını ifade etti.
Ana Manşet Kara yollarında 58 bin hız tabelası söküldü
Ana Manşet Temassız ödemelerde yeni dönem
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021