AKMEK’te Yaz Kursları Açıldı

Aksaray Haberleri - 08.07.2015 - 16:33

Akmek’ten bu yaz sezonunda çocuklar ve gençlerde faydalanacak

Aksaray Belediyesinin kadınlara yönelik faaliyet gösteren Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezinde (AKMEK) bu yıl ilk kez 9 yaş üzeri çocuklara ve gençlere özel yaz kursları açıldı. 8 branşta açılan kurslara şuan 155 kişi kayıt yaptırarak eğitimlere başladı. Haftanın belli saatlerinde eğitimlerin devam ettiği AKMEK’te kayıtların halen sürdüğü bildirildi.

Kadınları boş vakitlerini değerlendirirken beceri ve yeteneklerini keşfettiği AKMEK, bu yaz sezonunda çocuklara ve gençlerde yararlanabilecek.

AKMEK, yaz boyunca Porselen Boyama, Yağlı Boyama Resim, Takı Tasarım, Mucit Tasarımlar, Kara Kalem, Kağıt Telkari Kokulu Sabun ve Dini Değerler Eğitimi gibi çocukların ilgi gösterecekleri pek çok branşta eğitim hizmeti verecek. Kurslara 9 yaş üstü çocuklar ve gençler başvurabilecek. Ayrıca açılan kurslarda çocuklar için ara ara teneffüs verilerek çocukların öğün aralarında kafeteryalarda yemek yemelerine imkân sağlanıyor.

Eğitim faaliyetinin sürdüğü AKMEK’te şuan 155 genç kursiyerin kayıt yaptığı öğrenilirken yukarda belirten kurslara yeni kayıtların sürdüğü bildirildi.

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret

Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021