AK Parti’ye Türkiye Genelinde Yoğun Katılımlar

Yerel Haberler - 06.02.2026 - 11:11

ANKARA / BHA

Son dönemde Gaziantep, Tekirdağ, Çanakkale ve Diyarbakır’da düzenlenen programlarda her ilde en az bin kişinin AK Parti’ye katıldığı belirtildi.

Gaziantep’te Gelecek Partisi’nden yaklaşık 400 kişilik bir grubun rozet takarak AK Parti’ye katılması öne çıkan gelişmeler arasında yer aldı.

Ayrıca Alevi toplumunu temsil eden cem evi, dernek ve vakıflardan yaklaşık 230 yapının da AK Parti’ye katılım kararı aldığı ifade edildi.

Katılımların önümüzdeki günlerde de sürmesi beklenirken, 5 Nisan’da Antalya’da yaklaşık 5 bin, Balıkesir’de ise 2 bin kişilik yeni katılım programlarının yapılacağı bildirildi.

AK Parti teşkilatlarının yürüttüğü çalışmaların, farklı toplumsal kesimlerden karşılık bulduğu ve katılım sürecinin önümüzdeki dönemde de genişleyerek devam edeceği ifade edildi.

Bu süreçte, sahadaki organizasyonlarda Rizeli bir isim olan Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ile bilinen Taner Diş’in de aktif rol aldığı vurgulandı.

Yerel Haberler Forex vurgununa dev operasyon: 48 gözaltı

Yerel Haberler Asrın felaketinden asrın inşasına: Deprem bölgesinde 455 bin bağımsız bölüm tamamlandı

Yerel Haberler Okullarda 6 Şubat için saygı duruşunda bulunuldu

Yerel Haberler Asrın felaketinin 3. yılı

Yerel Haberler İstanbul’da iki ilçede uyuşturucu operasyonu: 240 kilo sentetik madde ele geçirildi

Yerel Haberler İzmir’de sağanak etkili oldu: Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu

Yerel Haberler Meteoroloji’den 20 il için sarı kodlu uyarı

Yerel Haberler Nezihe Yalvaç Turizm MTAL Akdeniz bölge birincisi oldu

Yerel Haberler Sağlık Bakanı Memişoğlu: “Hatay şehir hastanesinin inşaatına 2026 sonunda başlanacak”

Yerel Haberler Aksaray Ticaret İl Müdürü Ünal Aksoy’dan Meslek Lisesi Öğrencilerine Girişimcilik Eğitimi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021