Yerel Haberler - 16.02.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kent Orkestrası, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü “Romantik Şarkılar” konseriyle taçlandırdı.
Orkestra Şefi Zafer Gökçer’in yönetimindeki Ezgi Kaya, Emre Kaya, Etna Gül ve Okyay Şenocak’ın solistliğindeki konserde, duygusal melodiler ile aşk şarkıları, müziğin birleştirici diliyle harmanlanırken Başkentli çiftlere özel bir akşam sundu.
Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen program, başkentli çiftlerden yoğun ilgi görürken aynı zamanda da tam not aldı.
“SEVGİLİLERE ARMAĞAN EDECEĞİMİZ BİR KONSER”
Başkentli çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan ve sevginin ile sanatın birleştirici gücüne vurgu yaparak konserin hazırlık aşamasına değinen ABB Kent Orkestrası Orkestra Şefi Zafer Gökçer, “Sevgililer Günü özel konseri olarak çalıştık. Repertuvarımızda romantik ve aşk parçaları var. Sevgililere armağan edeceğimiz, Ankara’ya yakışır, Büyükşehir Belediyemize yakışır şekilde bir konser. Sevgi bambaşka bir şeydir. Her şey bir insanı sevmekle başlayacak. Tüm bu çalışmalarımızın mimarı ise Mansur Başkan’ımız ve Daire Başkanı’mız Ayça Hanımdır” dedi.
Yerel Haberler Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı
Yerel Haberler Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Yerel Haberler Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Yerel Haberler Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Yerel Haberler MSB’den İncirlik’teki siren iddialarına açıklama
Yerel Haberler FIFA’dan İsrail ve Filistin başvurusuna ilişkin karar
Yerel Haberler A Milli Takım’ın Romanya maçı kadrosu açıklandı
Yerel Haberler Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselen takımlar netleşti
Yerel Haberler 27 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 47 şüpheli tutuklandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021