Aksaray Haberleri - 16.10.2017 - 11:32
Aksaray Veterinerler odası başkanı Önder Yıldız; Dünya Gıda Günü tüm insanlığı ilgilendirmektedir. Üretimden tüketime kadar geçen zincirde kaliteli ve sağlıklı üretim ve tüketim çok arz etmektedir.
Gönül ister ki sağlıklı ve kaliteli üretim için tüm alt yapının sağlam ve teknolojiye uygun olması ve kontrol hizmetlerinin yapılıyor olması gerekmektedir. Ülkemizde merdiven altı üretimlerin olmadığı, tüm insanların tüketebileceği sağlıklı ve kaliteli gıda ürünlerine ulaşacağı bir fiyat belirlenmesi ve politikasının oluşturulması şarttır.
16 Ekim Dünya Gıda Günü; Dünya ve ülkemizde üreten tüketen insanlara hayır getirmesi dileklerimizle kutlu olsun.
Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında yeni operasyon: Çok sayıda gözaltı
Aksaray Haberleri Roketsan’dan milli füzelere yoğun mesai
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Telekom’a erişilebilirlik ödülü
Aksaray Haberleri Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi
Aksaray Haberleri 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı
Aksaray Haberleri 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret
Aksaray Haberleri Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”
Aksaray Haberleri Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı
Aksaray Haberleri Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021