Aksaray Haberleri - 24.12.2015 - 13:13
Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek, 27 Aralık Pazar günü yapılacak olan Olağan Genel Kurulu kapsamında ziraat mühendislerinin tek yumruk haline geleceğini söyledi. Bu seçimin sonunda ziraat mühendislerinin daha güçlü olacağını belirten Zeybek, “Ziraat Mühendisleri tek yumruk halinde tek liste ile seçime gidecektir. Bu şekilde daha güçlü bir şekilde Aksaray ve ülkemiz tarımına hizmet etme şansımız olacaktır. Birlik ve beraberlik bizim yıllarca istediğimiz çaba gösterdiğimiz bir konu idi. Allah’ın izni ile artık bu beraberliği yakalamış durumdayız. Ziraat Mühendisleri tarımın mihenk taşı durumundadırlar. Kendisini iyi şekilde yetiştirmiş üyelerimiz sayesinde son 10 yılda yaptığımız hizmetler ve eğitim çalışmalarımız sonucunda Aksaray’da ezber bozan bir tarımsal üretim yapılmaktadır. Bunda gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerek sivil toplum örgütlerinde gerekse de özel sektörde hizmet veren Ziraat Mühendisi kardeşlerimizin emeği oldukça yüksektir. Bundan sonra aynı özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtir seçimimizin Aksaray’a ve Aksaray tarımına hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.
Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Aksaray Haberleri Kars’ta narkotik operasyon: 206 gram metamfetamin ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Türkiye genelinde nisan yağışları arttı
Aksaray Haberleri Tavuk eti ve yumurta üretiminde mart ayında yükseliş
Aksaray Haberleri Kars’ta ziyaret: Nahçıvan Ekonomi Bakanı Vali Polat’ı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Denizcilik Kariyer Zirvesi Kdz. Ereğli’de başarıyla gerçekleşti
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021