Zeytin dalı Harekatına Aksaray’dan Anlamlı Destek

Aksaray Haberleri - 12.02.2018 - 12:00

Aksaray’da Zeytin Dalı Harekatına destek için Aksaray Belediyesi ve Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği tarafından “Mehmetçik İçin Duaya” adlı sabah namazı programı düzenlendi.

Ulu Camide düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan namazın ardından cami avlusunda toplanan vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı’nın başarıyla sonuçlanması için kurbanlar kesildi dualar edildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı konuşmada, Afrin’de devam eden operasyona dualarla destek olmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Terör devleti oluşturmak isteyenlere gereken cevabın verildiğini belirten Yazgı, şöyle konuştu: “Artık dünya Türkiye olmadan, bizim isteğimiz olmadan bir şeyler yapılamayacağını anladı. Onların hedefi terör devleti oluşturmaktı, bu maksatla çalışmalarını yapıyorlardı. Ama Türk milleti olarak kahraman ordumuzla beraber orada gereken cevabı herkese verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Operasyonda şehit olan kahraman askerlerimize buradan dualarımızı gönderiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Bu bizim birliğimiz ve beraberliğimiz için, bütünlüğümüz için çok önemli.”

Aksaray ÖNDER İmam Hatipler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar ise etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Şehitlerimize ve gazilerimize dualar ettik. Onlar için kurban kestik, hatim dualarını yaptık. Her ne kadar bedenen kahraman Mehmetçiğimizin yanında olamasak da gönlümüzün, yüreğimizin, kalbimizin onlarla beraber olduğunu bilmelerini istiyoruz.” dedi.

Camiden çıkan vatandaşlara Aksaray Belediyesi tarafından çorba ikram edildi. Program sonrası Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki vatandaşlara emekliler dinlenme evinde simit ve çay ikramında bulunuldu.

Aksaray Haberleri Rüşvet soruşturması sonrası Kuşadası Belediye Başkanı Günel görevden alındı

Aksaray Haberleri TMSF’den Baklavacı Faruk Güllü kararı: Şirket satışa çıkarıldı

Aksaray Haberleri Bayramda otobüs seferlerine ek imkan

Aksaray Haberleri Gürlek’ten Özel’e hukuki hamle: “Delilsiz iddialar algı operasyonu”

Aksaray Haberleri Hatay’da emniyet güçleri tarafından iki hükümlü yakalandı

Aksaray Haberleri Yurt dışından getirilen elektronik cihazların bandrol ücretleri değişmedi

Aksaray Haberleri İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”

Aksaray Haberleri Yayla ortaokulu inşaatı yüzde 50 seviyesine ulaştı

Aksaray Haberleri Başkan Üstün ve Kaymakam Eroğlu Hatay’da incelemelerde bulundu

Aksaray Haberleri AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021