Zehir tacirlerine darbe: Milyonlarca hap ele geçirildi

Yerel Haberler - 22.08.2025 - 6:03

İSTANBUL-BHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Kocaeli’nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda milyonlarca uyuşturucu hap ile kilolarca katkı maddesinin ele geçirildiğini açıkladı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul’un Ümraniye ve Tuzla ilçeleri ile Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda uyuşturucu ticareti yapan şüphelilerin evlerine baskın düzenlendiğini duyurdu.

Operasyonlarda 3 milyon 40 bin 771 adet uyuşturucu hap ve 52,5 kilogram katkı maddesi ele geçirildi. Baskınlarda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır! Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Yerlikaya, operasyona katkı sağlayan emniyet birimlerini tebrik etti.

Yerel Haberler Akaryakıtta yükseliş: Motorine zam

Yerel Haberler Battalgazi’de Kültür Akademi başvuruları başladı

Yerel Haberler Vali Ziya Polat’tan Gelirli köyüne ziyaret

Yerel Haberler Süper Lig’de kritik haftaların fikstürü belli oldu

Yerel Haberler Endonezya’dan 16 yaş altına sosyal medya yasağı

Yerel Haberler “Kim Var?” Etkinliği Malatya’da sanatseverleri buluşturdu

Yerel Haberler Küresel gerilim altını hareketlendirdi

Yerel Haberler 5 yerleşim yeri için sandık kurulacak

Yerel Haberler Akçadağ’a Yeni Tarım ve Orman Müdürlüğü binası geliyor

Yerel Haberler Tahkim Kurulu’ndan cezalara onay: Galatasaray’a 1,4 milyon lira

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021