Zafer Partisi adayı çalışmalara başladı

Ana Manşet - 13.04.2023 - 10:40

Ümit Özdağ Genel başkanlığındaki Zafer Partisi’nin, Aksaray Milletvekili  Adaylarından Cengiz Öngün seçim çalışmalarına başladı.

Ata İttifakı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan’ı destekleyecek Zafer Partisi’nin Aksaray Milletvekili Adayları saha çalışmalarına start verdi. Partinin Aksaray Teşkilatı Vekil Adayları arasında yer alan Cengiz Öngün,  esnafla bir araya geldi. Pazardaki sebze, meyve fiyatlarından dert yakınan Öngün program sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Zafer Partisi olarak Aksaray’da yapacağımız çalışmalarda herkese dokunmayı hedefliyoruz. Esnaflardan aldığımız geri dönüş çok olumlu.

İnsanlar sığınmacılarından rahatsızlıklarını dile getirip bizden çare bekliyorlar. Mutfağın vazgeçilmezi Soğan 25 TL patates 15 TL. Bu rakamların üzerine söylenecek çok şey yok her şey ortada. Zafer Partisi iktidarında 13 milyon sığınmacının gitmesi ile birlikte bu fiyatların ciddi anlamda ucuzlayacağını biliyoruz. Vatandaşlarda bunun farkında ve bizden, Zafer Partisi’nden talepleri oldu.

Ana Manşet Gazze’de hastanede yakıt krizi: Hizmetler durdu

Ana Manşet Keçiören’de bağımlılığa karşı farkındalık yürüyüşü

Ana Manşet Keçiören’de gazi ve şehitler anısını program düzenlendi

Ana Manşet Antalyaspor’da Mustafa Ergün yeniden başkan

Ana Manşet Milli Hızlı Tren’de seri üretim başladı

Ana Manşet Küresel gıda fiyatları 4 yılın zirvesinde

Ana Manşet Süper Lig’de günün fikstürü: Fenerbahçe ve Beşiktaş sahne alıyor

Ana Manşet IYAŞPARK AVM’de Gaziler Günü konseri

Ana Manşet Çameli’de siyah domates hasadı başladı

Ana Manşet Fon soruşturmasında 4 şirket için MASAK talebi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021