Aksaray Haberleri - 09.09.2016 - 17:12
Zabıta Teşkilatı’nın 190’ıncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde görevli zabıta memurları yemekte bir araya geldi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yemeğe katılarak zabıtalara seslendi: “Sizler Belediyemizin temsilcilerisiniz, Kanunların size vermiş olduğu yetkiye göre hareket edin ve halkımıza, esnaflarımıza karşı güler yüzlü olun.”
Somuncu Baba Sofrasında düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başkan Yardımcısı Serdar Baydar, Zabıta Müdürü Murat Çoban, Ulaşım Hizmetler Müdürü Ali Akay, Zabıta ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde görevli zabıta memurları katıldı.
Yemekten sonra Zabıtaların, haftasını kutlayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Yapmış olduğunuz meslek zor olduğu kadar önemli ve kutsaldır. Kamu hizmeti sunarken vatandaşlarımıza karşı vereceğiniz cevaba ve davranışınıza dikkat etmenizi istiyorum. Çünkü belediyemizin imajı sizlerden ibarettir.
Halkımızın sağlığı, güveni, denetleme ve Pazar faaliyetleri gibi birçok alanda görev alıyorsunuz. Çok güzel hizmetlerimiz de oluyor, halkımızın bize güveni tam. Bu yüzden sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum ve haftanızı da kutluyorum” diye konuştu.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri Antalya’da operasyon: 25 kişi gözaltında
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021