Yüzyılın Konut Projesi Hayırlı Olsun

Ana Manşet - 14.09.2022 - 11:47

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini değerlendirdi.

Milyonların beklediği Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi için süreç başladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan devrim niteliğindeki proje bitirildiğinde 3 milyon 750 bin kişi daha güvenli yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Proje için “Dünyadaki en büyük konut yatırımı” tanımını yapan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına böyle küresel ve tarihi önemde bir kampanya ile girmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Sosyal konut projesinin ilk etabını oluşturan 250 bin sosyal konut, 100 bin konut arsası ve 10 bin işyerinin 2 yılda bitirilerek hak sahiplerinin kullanımına sunmak için planlandığını belirten İl Başkanı Altınsoy, projenin bu ilk etabının dahi Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en donanımlı sosyal konut atılımı olduğuna dikkat çekti.

AK Parti’nin sosyal devlet olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade eden Altınsoy, “Önce Millet diyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışıyla hareket ediyoruz. Sosyal devlet olmanın bütün gereklerini yerine getiriyoruz.”

Yüzyılın Konut Projesi’nde Aksaray’daki konut sayılarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal konut projesi kapsamında ilk etapta ilimizde 1200 TOKİ konutu yapılacaktır. TOKİ müjdesini veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ana Manşet Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü

Ana Manşet TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı

Ana Manşet TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Ana Manşet Okullarda ikinci dönem “Bayrak Sevgisi” ile başlıyor

Ana Manşet Altın piyasasında hızlı gerileme

Ana Manşet Basketbol liglerinde haftanın maç takvimi belli oldu

Ana Manşet Apple beklentileri aştı: Satışlar yüzde 16 arttı

Ana Manşet 23 ilde uyuşturucuya darbe: 6 milyon hap ele geçirildi

Ana Manşet Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak

Ana Manşet 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021