Yüzyılın Konut Projesi Hayırlı Olsun

Ana Manşet - 14.09.2022 - 11:47

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini değerlendirdi.

Milyonların beklediği Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi için süreç başladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan devrim niteliğindeki proje bitirildiğinde 3 milyon 750 bin kişi daha güvenli yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Proje için “Dünyadaki en büyük konut yatırımı” tanımını yapan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına böyle küresel ve tarihi önemde bir kampanya ile girmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Sosyal konut projesinin ilk etabını oluşturan 250 bin sosyal konut, 100 bin konut arsası ve 10 bin işyerinin 2 yılda bitirilerek hak sahiplerinin kullanımına sunmak için planlandığını belirten İl Başkanı Altınsoy, projenin bu ilk etabının dahi Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en donanımlı sosyal konut atılımı olduğuna dikkat çekti.

AK Parti’nin sosyal devlet olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade eden Altınsoy, “Önce Millet diyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışıyla hareket ediyoruz. Sosyal devlet olmanın bütün gereklerini yerine getiriyoruz.”

Yüzyılın Konut Projesi’nde Aksaray’daki konut sayılarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal konut projesi kapsamında ilk etapta ilimizde 1200 TOKİ konutu yapılacaktır. TOKİ müjdesini veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ana Manşet Erdoğan: Karadeniz’de güvenlik sağlanmalı, çatışma zemini oluşmamalı

Ana Manşet TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Baloğlu’ndan ERDEMİR’e ziyaret

Ana Manşet Bitki koruma ürünlerinde satış ve kullanım elektronik takibe alınıyor

Ana Manşet Batman’a ücretsiz fidan dağıtımı

Ana Manşet ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak

Ana Manşet Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü

Ana Manşet İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

Ana Manşet Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi

Ana Manşet DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu

Ana Manşet Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021