Yüzde 50 Hibe Desteği Üreticilerimize Hayırlı Olsun

Ana Manşet - 06.07.2021 - 11:56

AK Parti Aksaray Başkanı Hüseyin Altınsoy, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerine yönelik hibe destekleri konusunda, “Bölgemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren hibe desteğine ilişkin açıklamada bulunan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerine yönelik olarak yüzde 50 hibe desteği verileceğini aktardı.

Hibe desteğinden faydalanmak isteyen bütün hayvan üreticilerinin 1 – 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerektiğini bildiren Başkan Altınsoy, “Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinin altyapılarının geliştirilmesi, hayvansal üretimde verimliliğin modern hayvancılık işletmelerine dönüştürülmesi konusunda yapılacak yatırımların desteklenmesine ilişkin devletimizin açıklamış olduğu karar kapsamında; büyükbaş için en az 10 baş en fazla 50 baş kapasiteli, küçükbaş için ise en az 100 baş en fazla 300 baş anaç yeni ağıl\ahır yapımı veya kapasite artırımı\rehabilitasyonu, hayvan barınağı amaçlı çadır alımı ile makine alet ve ekipman alımlarına hibe desteği verilecek. Devletimizin çiftçilerimize yapmış olduğu bu hibe desteğinin hayırlı ve uğurlu olmasını diyorum” dedi.

Ana Manşet Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Ana Manşet İnternetten altın alımında risk artıyor

Ana Manşet Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda

Ana Manşet Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor

Ana Manşet Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Ana Manşet Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Ana Manşet AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Ana Manşet Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Ana Manşet KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma

Ana Manşet CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021