Yürürken Uluırmak Kanalına Düştü

Aksaray Haberleri - 04.08.2015 - 10:14

Aksaray’da yürürken dengesini kaybedip Uluırmak’a düşerek yaralanan bir kişi, itfaiye ve 112 Acil Yardım ekipleri tarafından kanaldan çıkartıldı. Olay, Meydan Mahallesi’nde bulunan Ulu Irmak Köprüsü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köprüden geçmek isteyen ismi belirlenemeyen bir vatandaş, köprünün yanından geçerken dengesini kaybederek boş olan Uluırmak kanalına düştü. Kanala düşerek yaralanan şahsı, gören vatandaşlar durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil Yardım ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi kanal içerisinde yaptı. Ardından sedyeye bağlanan yaralı itfaiye ve 112 Acil Yardım ekiplerinin yardımı ile birlikte yaklaşık 3,5 metrelik kanaldan çıkartıldı. Ambulansa taşınan yaralı Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YARALIYA İLK MÜDAHALE ULUIRMAK İÇİNDE YAPILDI. (YASİN CAN/AKSARAY-İHA) YARALI DÜŞMEMESİ İÇİN KURTARMA EKİPLERİNCE SEDYEYE BAĞLANDI. (YASİN CAN/AKSARAY-İHA) YARALI VATANDAŞ YAKLAŞIK 3,5 METRELİK ULUIRMAK’TAN İTFAİYE VE 112 EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI İLE ÇIKARTILDI. (YASİN CAN/AKSARAY-İHA) KURTARMA ÇALIŞMASINA ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARDA YARDIMCI OLDU. (YASİN CAN/AKSARAY-İHA)

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021