Yerel Haberler - 31.08.2025 - 6:52
ANKARA-BHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 31 Ağustos Cumartesi günü yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi. Gün içerisinde Ankara ve İzmir’de 34, İstanbul’da ise 33 derecesıcaklık bekleniyor.
MGM verilerine göre, Marmara’nın kuzeybatısı ve Doğu Akdeniz bölgelerinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor. Özellikle Edirne, Kırklareli ve Osmaniye çevreleri ile Adana’nın doğusu, Kahramanmaraş’ın güneybatısı ve Hatay’ın kıyı kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülebilir.
Yerel Haberler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman’dan ArtAnkara 12. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarını ziyaret etti
Yerel Haberler Adıyaman’da 8 yaşındaki kayıp çocuk ölü bulundu
Yerel Haberler Malatya 2030 Ortak Akıl Çalıştayı başladı
Yerel Haberler ASÜ mezunu milli güreşçi Rıza Kayaalp öğrencilerle buluştu
Yerel Haberler Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021