Yunus Emre Mahallesinde Toplu İftar

Aksaray Haberleri - 01.07.2015 - 14:42

Ramazan ayı dolayısıyla Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenmekte olan toplu iftar ve mahalle meclisi toplantıları devam ediyor.

Aksaray Belediyesinin Yunus Emre Mahallesi itfaiye önünde düzenlediği programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı iftar programında Başkan Yazgı eşi Hasibe Yazgı ile birlikte iftar yemeğine katılan vatandaşları tek tek ziyaret ederek ‘hoş geldiniz’ dedi.

Başkan Yazgı, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada herkesin Ramazan ayını kutlayarak “ İnşallah tuttuğunuz oruçlar yapmış olduğunuz ibadetler Allah katında kabul olur” dedi.

Başkan Yazgı iftar alanına kurulan Beyaz masa birimine vatandaşların mahalleleri ve kendileriyle ilgili sorunlarını iletebileceklerini belirterek “Beyaz masa dediğimiz bir sistemimiz var. Sizlerin bizlere ileteceği sorunları, problemleri, sıkıntıları teker teker not alacaklar. İlgili Başkan Yardımcılarımıza iletilmek suretiyle bu sorunları biz program dâhilinde çözümleyeceğiz ve sizlere hizmetimize devam edeceğiz. “şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından vatandaşlar, kendilerini iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

Aksaray Haberleri Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor

Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’da

Aksaray Haberleri Itso’da Azerbaycan yatırım fırsatları tanıtıldı

Aksaray Haberleri BIST 100 endeksi günü rekor seviyeden kapattı

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat, 17 üniversitenin rektöründen oluşan heyeti kabul etti

Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı

Aksaray Haberleri KİT ve özelleştirme kapsamındaki kuruluşlarda istihdam 96 bini aştı

Aksaray Haberleri Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol ağını 30 bin kilometreye ulaştırdık

Aksaray Haberleri Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in kiralandığını açıkladı

Aksaray Haberleri Aksaray Türkiye’nin Altın Zengini İlleri Arasında

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021