Yerel Haberler - 23.12.2025 - 7:49
KAHRAMANMARAŞ-BHA
Onikişubat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yöresel çarşı olarak kurulan bir pazarda yapılan denetimlerde, sucuk satışı yapan bir firma mercek altına alındı. Yapılan kontrollerde ürünlere ait etiket bilgilerinin mevzuata uygun olmadığı, izlenebilirliğin sağlanamadığı ve işletmenin gerekli yasal şartları taşımadığı tespit edildi.
Denetimler sırasında tezgahta bulunan 850 kilogram son kullanma tarihi geçmiş sucuk ele geçirilirken, diğer ürünlerin de insan sağlığı açısından risk oluşturduğu değerlendirilerek satıştan men edildi.
İlgili iş yeri hakkında gerekli idari ve yasal işlemler uygulanırken, ele geçirilen ürünler zabıta ekipleri ile gıda kontrol görevlileri gözetiminde imha edildi. Yetkililer, halk sağlığını tehdit eden ürünlere karşı denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.
Yerel Haberler Taşa işlenen 12 bin yıllık sır: Göbeklitepe
Yerel Haberler Resmî Gazete’de bugün: 18 Ekim 2026 Resmi Gazete kararları
Yerel Haberler Yağışlı haftanın ardından sıcaklıklar artacak mı?
Yerel Haberler Süper Lig’de günün fikstürü: 3 karşılaşma oynanacak
Yerel Haberler Süper Lig’de günün sonuçları: Fenerbahçe’den galibiyet, Galatasaray deplasmanda kazandı
Yerel Haberler Savunma sanayiinde 20 milyar dolarlık sözleşme hedefi
Yerel Haberler Galatasaray deplasmanda kazandı: Deniz Gül 88. dakikada attı
Yerel Haberler Potada derbi heyecanı: Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırlayacak
Yerel Haberler Bakan Çiftçi’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021