YÖKDİL/2 sınavı için giriş belgeleri erişime açıldı

Yerel Haberler - 17.07.2025 - 11:45

ANKARA-BHA

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 27 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek 2025 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı’nın (2025-YÖKDİL/2) sınav giriş belgelerini adayların erişimine açtı.

Kurumsal internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, adayların sınava gireceği bina ve salon bilgileri belirlendi. Sınava katılacak adaylar, sınav yerlerinin yer aldığı sınav giriş belgelerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle edinebilecek.

Adayların sınav günü saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı hatırlatılarak, sınav merkezlerinde mağduriyet yaşanmaması için sınav saatinden önce salonda hazır bulunmaları gerektiği vurgulandı.

YÖKDİL, yükseköğretim kurumlarında lisansüstü eğitim ve akademik kadro başvurularında yabancı dil yeterliliğini belgelemek isteyen adaylar için düzenleniyor.

Yerel Haberler KVKK’dan apartman ve sitelere uyarı: Borç bilgisi ortak alana asılamayacak

Yerel Haberler Bursa’da yolsuzluk soruşturması: Başkan dahil 55 kişi gözaltında

Yerel Haberler Devlet Bahçeli: Hukukun üstünlüğü esastır

Yerel Haberler Kira geliri beyanı için son gün uyarısı

Yerel Haberler Boşanma süreci kanlı bitti: Eşinin ailesini katletti

Yerel Haberler Aksaray Belediyesi’nden Köy Okullarına Bilim Desteği

Yerel Haberler Okuma Becerinizi Güçlendirin: Gamze Altınok’un Yeni Kitabı

Yerel Haberler Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı

Yerel Haberler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar yeniden normale döndü

Yerel Haberler AKK Çevre ve İklim Meclisi Başkanı Ömer Şan: Sıfır Atık bir tercih değil, yaşamsal zorunluluktur

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021