Yerel Haberler - 26.12.2025 - 9:04
ANKARA-BHA
Yılbaşına kısa süre kala, sahte ve kaçak alkollü içkiyle mücadele kapsamında ülke genelinde geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirildi. Bir haftadır devam eden çalışmalarda çok sayıda şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 81 ilde alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğine yönelik operasyonlar düzenlendiğini bildirdi. Operasyonların, cumhuriyet başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda; Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimlerinin koordinasyonunda yürütüldüğü belirtildi.
Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, operasyonlarda toplam 91 bin 384 litre sahte ve kaçak alkollü içki ele geçirildi. Çalışmalar kapsamında 171 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Yetkililer, sahte alkol üretimi ve dağıtımına yönelik denetim ve operasyonların ülke genelinde sürdüğünü bildirdi.
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yerel Haberler Çevrefest, Güdül’de ilgi gördü
Yerel Haberler İspanyol Basını Çorum’u yazdı
Yerel Haberler Hanımınçiftliği’nde vatandaşlardan başkanlara doğrudan talep
Yerel Haberler Gastronominin Oscar’ı bir kez daha BAÜN’e
Yerel Haberler Kars’ta hayvancılığa güç katacak proje
Yerel Haberler MTÜ Tıp Fakültesi ilk mezunlarını verdi
Yerel Haberler Meteoroloji’den Güneydoğu Anadolu için toz taşınımı uyarısı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021