Aksaray Haberleri - 08.01.2018 - 12:11
Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen İHH’nın desteği ile yetim çocuklarla buluşma programı düzenlendi.
Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen buluşma programına Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İHH Aksaray Şube Başkanı Önder Özkan ve yaklaşık 60 yetim çocuk katıldı.
Yetim çocuklarla birlikte yenilen yemeğin ardından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yetim çocuklarla tek tek ilgilendi. Masa masa gezerek çocukların yanlarına gitti. Sürprizinin olduğunu söyledi. Daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İHH Aksaray Şube Başkanı Önder Özkan ve yetim çocuklarla bahçede oturarak sohbet etti.
Programın sonunda Aksaray Belediyesinin maskotu Aslancan çocukların yanına geldi. Çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Aslancan çocuklarla fotoğraf çektirdi. Başkan Yazgı ve Milletvekili Serdengeçti, çocukların bu mutlu günlerinde onlara çeşitli hediyelerini verdi.
İHH Aksaray Şube Başkanı Önder Özkan ve yaklaşık 60 yetim çocuk böyle bir program organize ettiği için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür etti.
Aksaray Haberleri Soğuk hava depolarındaki 50 bin ton elma için kritik uyarı
Aksaray Haberleri Demiryollarında Engelli Bireylere Ücretsiz Hizmet
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 14 il için kuvvetli yağış alarmı
Aksaray Haberleri TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan bahis soruşturması açıklaması
Aksaray Haberleri Battalgazi’de 180 bin metrekarelik projede sona gelindi
Aksaray Haberleri SOLOTÜRK 13 yıl sonra yeniden Ereğli semalarında olacak
Aksaray Haberleri Orman Yangınlarıyla Mücadelede 5 Bin 600 Araçlık Filo
Aksaray Haberleri Trump-Şi zirvesinde ticaret ve yapay zeka gündemi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021