Aksaray Haberleri - 12.02.2018 - 11:54
Yeşim Pekmez hanımefendi beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Rehyan Karabağ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile ilk olarak 1983 yılında Erzurum Pasinlerde şehit olan Mehmet Uz’un baba evini ziyaret ettiler. Daha sonra 1969 yılında Malatya’nın Erhaç ilçesinde şehit olan Hv.Plt.Yzb. Ethem Sancar’ın kardeşi Sami Sancar’ın evini ziyaret eden Yeşim Pekmez hanımefendi ve beraberindekileri Şehidimizin kardeşi Sami Sancar ve yengesi karşıladı.
Şehit ailelerinin varsa eksikliklerini gidermek; onların her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek için ziyaretlere her zaman devam edeceklerini kaydeden Yeşim Pekmez Hanımefendi; “Devletimiz ve milletimiz şehit ailelerimize her zaman sahip çıkmıştır. Ancak her şey maddiyat değildir. Biz manevi olarak da şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Şehit ailelerimizi ve yakınlarımızı ziyaret ediyor, hal hatırlarını sorarken varsa ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesi için ilgili kurumlar aracılığı ile bu sorunların çözümüne destek oluyoruz.” dedi.
Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekiler daha sonra KOSGEB Girişimcilik Eğitim Programına katılarak sertifikasını alıp KOSGEP desteği ile kendi işyerini açan Bilgen Özge Ebret’in sahibi olduğu Özge Butiği ziyaret ettiler.
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Aksaray Haberleri Kars’ta narkotik operasyon: 206 gram metamfetamin ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
Aksaray Haberleri Türkiye genelinde nisan yağışları arttı
Aksaray Haberleri Tavuk eti ve yumurta üretiminde mart ayında yükseliş
Aksaray Haberleri Denizcilik Kariyer Zirvesi Kdz. Ereğli’de başarıyla gerçekleşti
Aksaray Haberleri Altın fiyatlarında geri çekilme
Aksaray Haberleri Kruvaziyer gemisinde salgın paniği: Binlerce yolcu karantinada
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021