Yerel Haberler - 04.12.2025 - 13:34
KARS – BHA
Yeşilay heyeti, il genelinde önemli çalışmalara imza atan Dolunay Derneği’ni ziyaret ederek, farkındalık mesajı verdi.
Birlik ve Dayanışma Mesajı
Yeşilay Kars Şubesi Başkanı Gamze İlgar ve yönetim kurulu üyeleri, Dolunay Derneği Başkanı Faruk Ocak ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, engelli bireylerin toplumsal hayata katılımı, karşılaştıkları zorluklar ve çözüm önerileri üzerine istişareler yapıldı.
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Yeşilay Kars Şubesi Başkanı Gamze İlgar, 3 Aralık’ın önemine dikkat çekerek, tüm engellerin sevgi, anlayış ve dayanışmayla aşılabileceğini vurguladı. İlgar, konuşmasında şu anlamlı ifadeye yer verdi: “Dünya güzellikler üzerine doğar. Hep birlikte, engelleri kaldırarak bu güzellikleri çoğaltmak hepimizin sorumluluğundadır.”
Dolunay Derneği Başkanı Faruk Ocak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşları arasındaki bu tür iş birliklerinin, engelli vatandaşların sesini daha güçlü duyurması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı
Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yerel Haberler MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021