Aksaray Haberleri - 13.04.2017 - 8:53
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne tahsis edilen 15 bin m2 alanın ağaçlandırma çalışması düzenlenen törenle başladı. Toplam 2 bin fidanın dikileceği fidanların bakımını Denetimli Serbestlikten yararlanan yükümlüler yapacak.
Adalet Bakanlığı ile Çevre ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokolle Aksaray’da 15 bin metrekare alan Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne ağaçlandırma sahası olarak tahsis edildi. Esentepe mevkiinde düzenlenen törenle fidanlar toprakla buluşturuldu. Törene Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıyıldız, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, TSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, adliye çalışanları, davetliler ve Denetimli Serbestlik uygulamasından yararlanan yükümlüler katıldı.
Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Özgür Çardak yaptığı açıklamada‘Her fidan bir hayattır’ sloganı ile oluşturulan hatıra ormanı sahasında toplamda 2 bin fidan dikimi gerçekleştireceklerini Denetimli Serbestlik uygulamasından yararlanan yükümlülerin her ay dikilen fidanların sulamasını yaparak bakımlarını da yapacağını belirtti.
Konuşmaların ardından ağaçlandırma törene katılan Vali Aykut Pekmez, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıyıldız birlikte ilk fidan dikimini gerçekleştirdiler. Törene katılan heyet ile adliye çalışanları ve yükümlüler de ‘Her Fidan Bir Hayattır’ sloganı ile Yeşil Aksaray için fidanları toprakla buluşturdular.
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu
Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”
Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya
Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı
Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021