Yenitepe köyünün yıkık mezarlık duvarı yenilendi

Yerel Haberler - 29.07.2025 - 16:05

ISPARTA-BHA

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilçe, köy ve beldelerden gelen talepleri geri çevirmiyor, imkanlar ölçüsünde talepler tek tek yerine getiriliyor. Keçiborlu ilçesine bağlı Yenitepe köyünün mezarlık duvarları yıkık bir durumdaydı. Yenitepe Köyü Muhtarı Muhsin Tezcan, duvarın yeniden yapılması için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den malzeme desteği talebinde bulundu. Başkan Başdeğirmen’in talimatlarıyla köy mezarlık duvarının yapılması için Isparta Belediyesi tarafından malzeme desteğinde bulunuldu. Köy halkının imece usulü çalışmalarıyla mezarlık duvarı ve kapısı yenilendi.

Yenitepe Köyü Muhtarı Muhsin Tezcan, köy mezarlığının duvarlarının yıkık bir durumda olduğunu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den bu konuda talepte bulunduklarını ve taleplerinin yerine getirildiğini söyledi. Tezcan, “Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, kum, çimento ve kapı desteğinde bulundu. İmece usulüyle köy halkımız burada çalıştı. İnşaatımızı tamamladık. Valimize, kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun” dedi.

Yenitepe Köyü Muhtar Heyeti üyelerinden Mevlüt Köse de mezarlık duvarı için gereken desteği Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in verdiğini belirterek, teşekkürlerini iletti.

Köy halkından Hüseyin Durmaz ise mezarlık duvarının yeniden yapılması için malzeme desteğinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Her zaman arkasındayız” diye konuştu.

Yerel Haberler Malatya emniyeti ve jandarmasından narkotik operasyon

Yerel Haberler Kuzey Marmara Otoyolu’nda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı

Yerel Haberler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar yeniden normale döndü

Yerel Haberler AKK Çevre ve İklim Meclisi Başkanı Ömer Şan: Sıfır Atık bir tercih değil, yaşamsal zorunluluktur

Yerel Haberler Battalgazi’de hayırsever destekli yardımlar yıl boyu devam ediyor

Yerel Haberler Sağlık-Sen’den Akademik Gelişim Kursu

Yerel Haberler “Ceza Sahası” Türkiye Prömiyerini İstanbul’da yapıyor

Yerel Haberler Türk Firmaları Avrupa sahnesinde: XPONENTIAL Europe 2026’da

Yerel Haberler Dünya Kupası yolunda son viraj

Yerel Haberler 12 ton çikolatalı gofret kayıp: Dev sevkiyat çalındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021