Aksaray Haberleri - 15.04.2016 - 15:21
Yenikent’te 6 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu. Aksaray’ın Yenikent Beldesi’nde belediye tarafından 6 bin fidan toprakla buluşturuluyor.
Yenikent Belde girişi, sokak ve caddeleri ağaçlandırmak için harekete geçen Yenikent Belde Belediyesi, orman fidanlığından temin ettiği 6 bin fidanı cadde, sokak ve belde girişinde toprakla buluşturdu. Çok sayıda belediye işçisinin görev aldığı fidan dikiminde dikilen fidanların ilk suyu verildi.
Yenikent Belde Belediye Başkanı Mehmet Akdere, amaçlarının Yenikent Beldesi’ni daha yeşil bir alana kavuşturmak olduğunu belirterek, “Fidan dikmek gerçekten çok önemli. Yenikent Beldemiz zaten yeşil bir beldemiz. Ancak biz şimdi daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Yenikent için kolları sıvadık. Belde girişi, cadde ve sokaklara fidanlarımızı diktik. Allah izin verirse kısa sürede fidanlarımız büyüyerek yem yeşil bir görüntüye kavuşacak” dedi.
Aksaray Haberleri Batman Havalimanı’nda yolcu sayısı zirveye çıktı
Aksaray Haberleri Elazığ’da huzur; emniyetle yerinde!
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den 39 il için kuvvetli yağış uyarısı
Aksaray Haberleri Kars Akyaka Ovası Sulaması Yenileme Projesi için sözleşme imzalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gıda Arz Güvenliği Sorunumuz Yoktur”
Aksaray Haberleri DMM’den Somali iddialarına açıklama
Aksaray Haberleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu heyetinden Elazığ Valisi Numan Hatipogluna ziyaret
Aksaray Haberleri Lübnan’da İsrail saldırılarında can kaybı 2 bin 896’ya yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021