Yeniden Refah Partisi MKYK üyeliğine seçilen Hikmet Kaplan’dan teşekkür mesajı

Yerel Haberler - 01.12.2025 - 7:54

İbrahim Eren DALGIÇ / DİYARBAKIR – BHA

Kaplan, MKYK üyeliğine layık görülmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirterek, “Başta davamıza öncülük eden, adaletin ve hakkın her daim savunucusu olan Muhterem Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Bey’ e, bu önemli göreve beni layık gördükleri için en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.

Kaplan, teşekkür mesajını yalnızca Genel Başkan ile sınırlı tutmayarak, Genel Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Sacit Günbey ve parti teşkilatlarına da ayrı bir parantez açtı. Açıklamasında, Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem ve il teşkilatına, ayrıca Gaziantep Kurucular Kurulu ve MKYK Üyesi Şükrü Yılmaz ile Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız ve Gaziantep teşkilatına destekleri ve katkıları için teşekkür etti.

Milli Görüş hareketinin ahlaklı ve adil siyaset anlayışını daha da güçlendirmek için çalışacağını vurgulayan Hikmet Kaplan, “Milletimize hizmet yolunda üzerimize düşen tüm görevleri azim ve kararlılıkla yerine getireceğiz. Rabbim birlik ve dirliğimizi daim eylesin,” ifadelerini kullandı.

Kaplan’ın mesajı, teşkilatlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Yerel Haberler ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti

Yerel Haberler Hatay İskenderun’da asansör kazası

Yerel Haberler Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Yerel Haberler Kırıkhan MEM şampiyon oldu

Yerel Haberler AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu

Yerel Haberler Hatay Samandağ’da karne sevinci

Yerel Haberler AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi

Yerel Haberler Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret

Yerel Haberler AKK’de Söz Onda-Deneyim Paylaşım Platformu söyleşileri devam ediyor: Programın konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu

Yerel Haberler Nallıhan’da öğrenciler karnelerine kavuştu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021