Aksaray Haberleri - 13.11.2018 - 10:26
Aksaray Valisi Ali Mantı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan ve Hastane Başhekimi Prof.Dr. Hakan Bingöl’den bilgi alan Vali Mantı Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yusuf Şahin ve diğer ilgililerin de katılımıyla hastane servislerini gezerek incelemelerde bulundu.
Aksaray Devlet Hastanesinin Aksaray için ciddi bir değer olduğunu vurgulayan Vali Mantı; “Sağlık sektörü herkese dokunan bir sektördür. Yeni binasına taşınarak günde şu an için 5-6 bin hastaya hizmet veren hastanemizde birlik beraberlik içerisinde hizmet üreteceğiz. Aksaray’ımızın bu değerini hep birlikte korumalıyız” dedi.
Vali Ali Mantı 400 yatak olarak 1. Kısmı hizmete giren ilave bölüm inşaatı devam eden Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinin servislerini gezerek incelemelerde bulundu. Yoğun Bakım Üniteleri, Ameliyathaneler, Yeni Doğan Çocuk Bakımı ve Acil Servis bölümlerini gezen Vali Mantı; ziyaret ettiği servisler hakkında bilgi aldı. Vali Mantı hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Aksaray Haberleri ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak
Aksaray Haberleri Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü
Aksaray Haberleri İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi
Aksaray Haberleri Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi
Aksaray Haberleri DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu
Aksaray Haberleri Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı
Aksaray Haberleri Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu
Aksaray Haberleri Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021