Yaz Okulu’nu Tamamlayan Öğrencilere Sertifika

Aksaray Haberleri - 01.09.2015 - 14:18

Aksaray Belediyesi ve Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından açılan yaz okulunu başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifikalarını aldılar. Sertifika töreninde ayrıca ‘Aksaray Tarihini Anlatma ve Yaşatma’ projesine katılım sağlayan öğrencilere de belgeleri teslim edildi.

Aksaray Belediyesine ait konakta gerçekleşen törende öğrenciler yaz okulunu tamamlamanın heyecanını yaşadılar. Törene Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve eşi Elif Şahin katıldı.

Bu yıl ilki düzenlenen yaz okulunda 8 haftalık eğitimlerini tamamlayan 30 öğrenci sertifika almaya hak kazanırken Başkan Yazgı, yaz okuluna ve yine Aksaray Belediyesinin başlattığı ‘Aksaray Tarihini Anlatma ve Yaşatma’ projesine katılıp belge almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin Yaz Okulu’nda aldıkları eğitimlerin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirilirken Başkan Yazgı, Yarının yöneticileri olacak çocukların çok iyi yetiştirilmesi ve bu bağlamda Aksaray Belediyesi olarak bu projenin ilkini başlattıklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin; öğrencilerin, yaz okullarında yetenekleri keşfederek kendilerini geliştirme fırsatı yakaladığını belirtti. Rektör Şahin, öğrencilere bu fırsatı sağlayan Belediye Başkanı ve Kadın Koordinasyon Merkezi fahri Başkanı Hasibe Yazgı’ya teşekkür etti.

Yaz okulunu başarı ile tamamlayan 30 öğrenciye, Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı ile Rektör Yusuf Şahin ve eşi Elif Şahin tarafından sertifikaları teslim edildi. Törende ayrıca Aksaray Tarihini Anlatma ve Yaşatma projesine katılan 40 öğrenciye proje katıldıkları için katılım belgeleri verildi.

Bu yıl ilki açılan yaz okulunda yine bir ilk olarak çocuk grubu adı altında bir sınıf açılarak 8-15 yaş grubunda çocukların yaz okullarına katılımları sağlandı.

Aksaray Haberleri Kars’ın gururu Avrupa yolunda

Aksaray Haberleri “Karın Yıldızları Sarıkamış’ta” projesi kapsamında öğrencilere moral ziyareti

Aksaray Haberleri İran Dışişleri Bakanı Arakçi: Tehdit ortamında müzakere mümkün değil

Aksaray Haberleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Beypazarı’nda

Aksaray Haberleri AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Köklerden Geleceğe Kadın Çalıştayı”na katıldı

Aksaray Haberleri Bahis soruşturmasında 314 antrenöre men cezası

Aksaray Haberleri Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Yeni Atama

Aksaray Haberleri Kağızman’da üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi Nottingham Forest oldu

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi belli oluyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021