Ana Manşet - 15.01.2026 - 9:22
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Miraç Kandili dolayısıyla bir açıklama yayımlayarak, bu mübarek gecenin birlik, beraberlik ve manevi arınma açısından önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, Miraç Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, Miraç’ın insanlığa verilen ilahi bir mesaj olduğuna dikkat çekti. Sarıkaya, bu anlamlı gecenin toplumsal dayanışmayı güçlendirmesi temennisinde bulundu.
Sarıkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Miraç Kandili, inancımızda sabrın, teslimiyetin ve kulluk bilincinin en derin şekilde idrak edildiği müstesna gecelerden biridir. Bu gece, bireysel muhasebe yapmamız, kalplerimizi arındırmamız ve toplumsal olarak birbirimize daha sıkı kenetlenmemiz için önemli bir fırsattır.”
Toplumun her kesimini sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularında buluşmaya davet eden Sarıkaya, özellikle zor zamanlardan geçen dünyada manevi değerlerin daha fazla ön plana çıkması gerektiğini ifade etti.
Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya, açıklamasının devamında şunları kaydetti:“Basın mensupları olarak bizlere düşen en önemli görev, toplumu doğru bilgilendirmenin yanı sıra umut, barış ve ortak değerler etrafında birleştirici bir dil kullanmaktır. Miraç Kandili’nin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”
Sarıkaya, mesajını tüm vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik ederek tamamladı.
Ana Manşet Yaşar Sarıkaya’dan Miraç Kandili Mesajı
Ana Manşet MESAM’dan RATEM’e tarihi ziyaret
Ana Manşet ABD, Venezuela petrolünü piyasaya sürdü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021