Ana Manşet - 11.07.2025 - 10:07
Aksaray Merkez Yakabağlar Camii’nde düzenlenen anlamlı etkinlikte, 150 Yaz Kur’an Kursu öğrencisine aşure ikram edildi. Programa Aksaray Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, Yakabağlar Camii İmam Hatibi Bayram Kılıç, bölgedeki sekiz imam ve hoca hanımlar katıldı.
Programda konuşan Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu ve İmam Bayram Kılıç, aşurenin tarihi, oluşumu ve İslam’daki fazileti üzerine öğrencilere bilgilendirici sunumlar yaptı. Konuşmalarda özellikle paylaşmanın, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.
Etkinlik sonunda, hayırsever bir vatandaşın katkısıyla hazırlanan aşure çorbası, kursa katılan öğrencilere ve cemaate ikram edildi. Öğrenciler, hem manevi hem de lezzetli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Ana Manşet Öncelik can güvenliği
Ana Manşet Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Ana Manşet CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi
Ana Manşet Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021