Verenel İle İyiliğe Can Kurban

Aksaray Haberleri - 17.09.2015 - 13:24

–Başkan Yardımcısı Celal Altın, Bangladeş’teki Kurban bayramı organizasyonuna Aksaray’ı temsilen Din-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Tahsin Dilekçi’nin katılacağını bildirdi.

Verenel Derneği Aksaray Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Afrika’daki Müslümanlar için kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi insanlara memleketlerinde ulaştırıyor.

Verenel Derneği Aksaray Şubesi önümüzdeki Kurban Bayramı’nda yurt içi ve yurt dışındaki Müslümanlara kurban bağışlarını iletecek.

Dernek yetkilileri, bu yılda Aksaray’da yaşayan hayırseverlerin kurban bayramında ihtiyaç sahibi insanlara yapacağı destekleri bekliyorlar.

Verenel Derneği Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Celal Altın, Verenel Derneği Aksaray Şubesi olarak bu yılda Afrika Ülkesi Bangladeş de ki ihtiyaç sahibi Müslümanlara Tahsin Dilekçi tarafından kurban bağışlarını iletileceğini belirtti. On sekiz ülkede kurban bağışın da bulunacaklarını ifade eden Celal Altı, tüm hayırseverlere kurban bağışı konusun da çağrı da bulunarak yurt dışı kurban bedelinin 370 TL, Yurt içi kurban bedelinin ise 650 TL olduğunu kaydetti.

Başkan Yardımcısı Celal Altın, Verenel Derneğinin Bangladeş’te ki kurban organizasyonuna Aksaray’ı temsilen Din-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Tahsin Dilekçi’nin katılacağını bildirdi.

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Aksaray Haberleri Süt üreticileri birliği basınla iftarda buluştu

Aksaray Haberleri Ortaköy MYO’da Kardeşlik ve Kaynaşma İftarı

Aksaray Haberleri Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi, AYT ve TYT Kurslarına Devam Ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021