Vefa Sosyal Markete anlamlı bağış

Güncel Haber - 17.10.2021 - 9:45

İhtiyaç sahibi kişilere giysi ulaştıran Vefa Sosyal Market’e hayırsever işadamı tarafından kışlık mont ve bebek elbisesi bağışlandı.

Aksaray Valiliğince ihtiyaç sahipleri ve dar gelirli ailelerin giysi ve ev eşyası ihtiyaçlarının karşılandığı “Vefa Market’e hayırseverlerin destekleri sürüyor. Havaların soğuması ile kışlık elbise bağışlarını kabul eden Vefa Markete hayırsever işadamı tarafından 500 kışlık mont 250 bebek giysi paketi bağışlandı.

Aksaray Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu, Kılıçaslan mahallesinde emekli öğretmen merhume Gülbahar Ökçe’nin devlete bağışladığı iki katlı evin yeniden düzenlenerek Vefa Sosyal Market’in oluşturulduğunu söyledi.

Giysi bağışı karşılama ve kayıt, kuru temizleme, ütüleme, paketleme bölümleri ile bir yıldan fazla hizmet veren Vefa Market’e hayırseverlerin büyük katkı sunduğunu belirten Mutlu; marketin açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 bin vatandaşın giysi ihtiyacını karşıladığını ifade etti.

Vefa Sosyal Markete özel sektör firmalarından da destek verildiğini belirten Mutlu; “Valimiz Hamza Aydoğdu’nun himayesinde açılan Vefa Sosyal Marketimiz 1 yılını doldurdu. Marketimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı tarafından 500 kışlık mont 250 tane bebek giysi paketi Vefa Sosyal Marketimize bağışlandı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız evinde fazlalık olan giysilerini buraya getirip bağışta bulunabilir. Aldığımız giysiler yıkanıp, ütülendikten sonra barkodlanıp ihtiyacı olan kişilere ulaştırılıyor” dedi.

Güncel Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan karne günü mesajı

Güncel Haber Dijital Şiddet ve Siber Zorbalık Paneli Ankara’da gerçekleştirildi

Güncel Haber ASİAD Heyetinden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa’ya Ankara ziyareti

Güncel Haber Hatay İskenderun’da asansör kazası

Güncel Haber Artvin’de 22 bin 592 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Güncel Haber Kırıkhan MEM şampiyon oldu

Güncel Haber AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu

Güncel Haber Hatay Samandağ’da karne sevinci

Güncel Haber AKK’de geri dönüşümün önemine dair panel gerçekleştirildi

Güncel Haber Mehir Aile Platformu’ndan Brüksel Ticaret Müşavirliğine ziyaret

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021