Yerel Haberler - 10.01.2026 - 10:08
İSTANBUL – BHA
Valilik tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre İstanbul’da havanın gün boyunca parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtildi. Açıklamada, 12.00 ile 18.00 saatleri arasında aralıklı sağanak yağış, 18.00-19.00 saatleri arasında ise gök gürültülü sağanak beklendiği ifade edildi.
Rüzgarın güneybatı yönünden lodos şeklinde eseceği, yer yer kuvvetli fırtına etkisi göstereceğinin tahmin edildiği kaydedilen açıklamada; ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Açıklamada ayrıca İstanbul için dört günlük hava tahminine de yer verildi. Buna göre, kuvvetli yağışın beklendiği 11 Ocak’ta en düşük ve en yüksek sıcaklıkların 7 ile 9 derece arasında olacağı, kar yağışının öngörüldüğü 12 Ocak’ta sıcaklıkların 2 ile 4 derece seviyelerinde seyredeceği belirtildi. Çok bulutlu havanın etkili olmasının beklendiği 13 Ocak’ta sıcaklıkların eksi 1 ile 6 derece arasında olacağı, 14 Ocak’ta ise parçalı bulutlu havayla birlikte sıcaklıkların 5 ile 9 derece arasında olmasının tahmin edildiği aktarıldı.
Yerel Haberler AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Atakule oldu
Yerel Haberler Isparta Eğirdir’de otomobilde 2 genç ölü bulundu
Yerel Haberler Süper Lig kulüplerinin yeni sezon bütçe sınırları belli oldu
Yerel Haberler TOKİ’den vatandaşlara sahte site uyarısı
Yerel Haberler Barajlardaki su seviyesi artık her gün açıklanacak
Yerel Haberler Kaymakam’dan yeni emniyet müdürüne ziyaret
Yerel Haberler Yeşilyurt’ta 5 bin 970 öğrenciye sıfır atık eğitimi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021