Vali Ziya Polat Başkanlığında KAFKAS Projesi değerlendirme toplantısı yapıldı

Yerel Haberler - 27.10.2026 - 14:57

KARS – BHA

Toplantıda, bugüne kadar yürütülen çalışmalar ve 2026-2027 eğitim-öğretim yılında hayata geçirilmesi planlanan alt projeler ele alındı.

Kars Valisi Ziya Polat başkanlığında, eğitim alanında yürütülen vizyon projelerinden biri olan Kars’ta Akılcı Fikirlerle Kaliteyi Artırma Stratejileri (KAFKAS) Projesi Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, projenin başlangıcından bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler kapsamlı şekilde değerlendirildi. Eğitimde kaliteyi yükseltmeye yönelik çalışmaların yanı sıra, 2026-2027 eğitim-öğretim yılında uygulanması planlanan alt projeler kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kars’ta eğitim alanındaki gelişimi desteklemek ve eğitim kalitesini artırmak amacıyla yürütülen KAFKAS Projesi kapsamında, yeni eğitim-öğretim döneminde hayata geçirilecek çalışmaların planlanması ve mevcut faaliyetlerin değerlendirilmesi üzerinde duruldu.

Toplantı, projenin hedefleri doğrultusunda yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek faaliyetlerin ele alınmasıyla sona erdi.

Yerel Haberler Elazığ Valisi Hatipoğlu: Bizler bu mevkilere kuş tüyü döşeklerde oturarak gelmedik

Yerel Haberler Türkiye’nin deprem bölgesindeki konut üretimi ABD basınında

Yerel Haberler Dolandırıcılıkla mücadelede DOLUNAY dönemi başlıyor

Yerel Haberler RİDEF Gençlik Buluşması’nda 300 genç bir araya geldi

Yerel Haberler Ankara Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi yeni dönem çalışmalarına başladı

Yerel Haberler Ankara Büyükşehir’den metro istasyonu ve alt geçitte kanopi çalışması

Yerel Haberler Adem Yavuz Yeşilay Genel Müdürü oldu

Yerel Haberler İsrail’de 7,3 milyon seçmen sandık başında

Yerel Haberler Şanlıurfa’da dört ilçeyi birbirine bağlayan yol sıcak asfaltla yenileniyor

Yerel Haberler Kazak gazeteci Tulpar Janibekkyzy, 28 yıl sonra çocukluk hayaline kavuştu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021