Aksaray Haberleri - 15.05.2018 - 9:42
Vali Aykut Pekmez, 2018 yılı içerisinde faaliyete geçmesi planlanan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni yapılan hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Aykut Pekmez, beraberindeki İl Sağlık Müdürü Dr. Cengizhan Kılıçaslan ve yetkililerden hastanenin son durum hakkında bilgiler aldı. Kılıçaslan, 400 yataklı hizmet binasının inşaatının bittiğini, iç ve çevre düzenlemesi ile otopark inşaatı ve ek 200 yataklık hizmet binasının inşaatının devam ettiğini belirtti.
Vali Aykut Pekmez, yeni hastanenin hizmete girmesi ile sağlık hizmetlerinin fiziki şartları daha iyi olan bir ortamda yürütüleceğini belirterek çalışmalarda en ufak bir eksikliğin dahi kalmaması talimatı verdi.
Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti
Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021