Aksaray Haberleri - 19.11.2016 - 14:03
Vali Aykut Pekmez Baymış Köyü’nü ziyaret etti. Baymış Köyü Muhtarı Emin Arıbaş ev sahipliğinde 24 köy muhtarı ile bir araya gelen Vali Pekmez; köylerin sorunlarını yerinde görmek istediğini belirterek “Bizim kapımız sizler için sonuna kadar açık, Aksaray da görev yaptığımız süre içerisinde sizlerle birlikte faydalı hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.
Vali Pekmez; İl Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Genel Meclisi Üyesi Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile beraber Baymış Köyünde 24 köy muhtarı ile bir araya geldi.
Muhtarlarla görüşerek köylerinin sorunlarını dinleyen Vali Pekmez; Aksaray da göreve başlamasının hemen ardından 15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştiğini bu nedenle köyleri ziyaret edemediğini söyledi. Darbe girişiminin vatandaşların canları pahasına, büyük kahramanlıklar göstererek engellendiğini belirten Vali Pekmez; Aksaray’da da hep birlikte bu alçak girişime tepkinin en üst seviyede gösterildiğini söyledi.
-Hep birlikte hayırlı hizmetler yapacağız
Aksaray da sorunların tespiti ve ihtiyaçların belirlenmesi için köyleri ziyaret edeceğini ifade eden Vali Pekmez; “Köylerimizin yol, su, taş ihtiyaçları var, imkânlar ölçüsünde her yıl üzerine biraz daha koyarak bu hizmetleri geliştireceğiz. Bizlerin kapısı sizlere sonuna kadar açık. Aksaray da görev yaptığımız süre içerisinde sizlerle beraber faydalı hizmetler yapmak istiyoruz.” dedi.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021