Aksaray Haberleri - 05.01.2017 - 8:51
Türkiye de bir ilk olarak Aksaray’a kurulması hedeflenen Embriyo Transfer Merkezi hakkında detaylı brifing veren uzmanlar Aksaray’da simental ırkı yetiştiriciliğinde markalaştırma çalışmalarının başladığını, bu çalışmalar kapsamında da Aksaray’a Embriyo ve Sperma Gen Merkezi Kurulmasını hedeflediklerini belittiler.
Aksaray Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Aykut Pekmez’in yanı sıra, Aksaray İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Gazi Demir, Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekan Yardımcısı Tahir Karaşahin, Doğum ve Jinekoloji Ana Bilim Dalı Uzmanı Şükrü Dursun, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Koçaş Tarım İşletme Müdürü Mehmet Taşan, Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, meclis üyeleri ve iş adamları katıldı.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021