Vali Pekmez Aksaray Ticaret Borsasını ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 05.01.2017 - 8:51

Türkiye de bir ilk olarak Aksaray’a kurulması hedeflenen Embriyo Transfer Merkezi hakkında detaylı brifing veren uzmanlar Aksaray’da simental ırkı yetiştiriciliğinde markalaştırma çalışmalarının başladığını, bu çalışmalar kapsamında da Aksaray’a Embriyo ve Sperma Gen Merkezi Kurulmasını hedeflediklerini belittiler.

Aksaray Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Aykut Pekmez’in yanı sıra, Aksaray İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Gazi Demir, Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekan Yardımcısı Tahir Karaşahin, Doğum ve Jinekoloji Ana Bilim Dalı Uzmanı Şükrü Dursun, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Koçaş Tarım İşletme Müdürü Mehmet Taşan, Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, meclis üyeleri ve iş adamları katıldı.

Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri

Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu

Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak

Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor

Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız

Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı

Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde

Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama

Aksaray Haberleri Türkiye’nin ilk yapay zekâ destekli gazetecilik eğitim platformu tanıtıldı

Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021