Vali Pekmez, Aksaray Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti

Aksaray Haberleri - 16.11.2016 - 10:47

Vali Aykut Pekmez; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Mustafa Doğan’dan brifing alan Vali Pekmez; Aksaray’ın zengin tarih ve kültür dokusu ile beraber çok özel tabii güzelliklere sahip olduğunu söyledi. Aksaray’ın kültür ve turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Vali Pekmez; yapılacak çok yönlü çalışmalar ile İlin kültür ve turizm alanında önemli gelişmeler kaydedebileceğini belirtti. Turizm de yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Doğan’dan bilgiler alan Vali Pekmez; “Her alanda gelişme içerisinde olan Aksaray mevcut potansiyeli ile kültür ve turizm sahasında da hak ettiği noktaya gelecektir. Uygulanacak projelerle tarihi ve turistik alanlardaki bir takım eksikliler giderilerek kültür ve turizm değerlerimizin daha etkin tanıtımı ve kullanımı sağlanacaktır’ dedi. Vali Pekmez; İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021