Vali Murat Duru’dan Huzurevine Sürpriz Ziyaret! Bocce Maçıyla Moral Verdiler

Ana Manşet - 20.01.2026 - 20:02

Aksaray huzurevi ziyareti, Aksaray Valisi Murat Duru ve eşi Elif Duru’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Vali Murat Duru, A. Kadir Üçyıldız Huzurevi’nde kalan yaşlı vatandaşlarla bir araya gelerek huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi.

Ziyaret sırasında huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Vali Duru, devletin yaşlılara yönelik sosyal hizmetler konusundaki hassasiyetine dikkat çekti. “Ulu çınarlarımız ile her zaman beraberiz” ifadelerini kullanan Vali Duru, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sosyal devlet anlayışıyla yaşlı bireylerin yanında olduğunu vurguladı.

Vali Murat Duru konuşmasında, “Sizler bu milletin hafızası ve değerlerisiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, huzurevi hizmetleriyle yaşlı vatandaşlarının huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürmesini amaçlamaktadır. Amacımız sizlerin burada mutlu bir yaşam sürmesidir” dedi.

Huzurevi sakinlerinden Bestami Altınsoy ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti ve Vali Murat Duru’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye Üçüncüsü Bocce Takımıyla Dostluk Maçı

Ziyaretin sonunda Aksaray huzurevi bocce takımı ile bir araya gelen Vali Murat Duru ve eşi Elif Duru, Türkiye genelinde düzenlenen turnuvada Türkiye üçüncüsü olan sporcularla dostluk maçı yaptı. Vali Duru, huzurevi bocce takımını tebrik ederek başarılarının kendilerine moral verdiğini ifade etti.

Aksaray’da sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaret, yaşlılara verilen değerin ve sosyal devlet anlayışının önemli bir örneği olarak değerlendirildi.

Ana Manşet Adana’da uyuşturucu operasyonu: 335 bin hap ele geçirildi

Ana Manşet Samet Akaydın: “Trabzonspor ile dostluk baki kalmalı”

Ana Manşet İstanbul’da kaçak cep telefonu operasyonu: 9 şüpheli yakalandı

Ana Manşet KVKK’dan Hacivat-Karagöz’lü kişisel verilerin korunması eğitimi

Ana Manşet Kars’ta afiş yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Ana Manşet Kutsal Emanetler Giresun’a Ulaştı

Ana Manşet Yaklaşık 600 yıllık tarihi Tevrat’ı satmaya çalışırken yakalandı

Ana Manşet Türkiye’nin gıda ihracatı 2026’da 1,9 milyar dolara ulaştı

Ana Manşet Gazze’de can kaybı 72 bin 135’e ulaştı

Ana Manşet Zeytinburnu’nda yangın: Alevler 1 saatte kontrol altına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021