Vali Kumbuzoğlu; “Üreticilerimizin her zaman yanındayız”

Ana Manşet - 16.12.2023 - 14:41

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti. Birlik Başkanı Mahmut Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek birlik hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Ekonomik kalkınmanın üretimden geçtiğine vurgu yapan Vali Kumbuzoğlu; devletin üretimi her zaman teşvik ettiğini kaydetti.

Tarım ve hayvancılıkta sağlanan kolaylıklar ve desteklerin önemini belirten Vali Kumbuzoğlu; “Bizde Aksaray da her alanda üretimi teşvik ediyor. Bu noktada kamuya düşen görevleri aksamaya meydan vermeden yerine getirmeye çalışıyoruz. El birliği içinde samimiyetle üretimin önündeki sorunları çözmeye gayret gösteriyoruz. Üreticilerimizin emekleri çok kıymetli. İlimizin küçükbaş hayvan varlığının arttırılması da çok önemli. Birlik Başkanımız ve yönetim kuruluna yürüttükleri çalışmalarında başarılar diliyoruz”dedi.

Ana Manşet Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Ana Manşet Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Ana Manşet Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Ana Manşet Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Ana Manşet Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Ana Manşet Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Ana Manşet “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Ana Manşet Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Ana Manşet Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Ana Manşet Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021