Vali, Başkan ve Emniyet Müdürü Alt Geçit Bölgesinde İnceleme Yaptı

Aksaray Haberleri - 22.12.2017 - 13:34

Aksaray Belediye Bakanı Haluk Şahin Yazgı’nın önemli projeleri arasında yer alan Piri Mehmet Paşa alt geçit projesinde sona gelindi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile birlikte alt geçidin olduğu bölgede gezi ve inceleme yaptı.

Başkan Yazgı “Valimiz Sayın Aykut Pekmez ve il protokolümüz ile birlikte kısa süre açılışını gerçekleştireceğimiz ve şehrimiz trafiğine önemli bir soluk getirecek olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit çalışmalarını son kontrollerini yaptık ”dedi.

Alt geçit projesinin tamamlanmak üzere olduğu yan bağlantı ve yaya geçitlerinin açıldığını belirten Başkan Yazgı, çalışmaların çok büyük bir titizlik içinde yürütüldüğünü ve kısa süre sonra tam anlamıyla hizmete sunulacağını kaydetti.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, yeni yapılan alt geçidin Aksaray’a yakışır bir hizmet olduğunu ve şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağını belirterek, “ Aksaray’ımıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aksaray Haberleri AFCON finalinde şok karar: Şampiyon değişti

Aksaray Haberleri “Güvenilir Gıda” uygulaması kullanıma açıldı

Aksaray Haberleri Galatasaray, Liverpool deplasmanında çeyrek final peşinde

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’den sakatlık açıklaması: Kısmi yırtık tespit edildi

Aksaray Haberleri EuroLeague’de 32. hafta maç programı belli oldu

Aksaray Haberleri Bakanlık, “4 bin 500 lira bayram desteği” iddialarını yalanladı

Aksaray Haberleri Küba’dan ABD’ye “ekonomik savaş” tepkisi

Aksaray Haberleri Bolu’da korkutan yangın: 5 ev ve 8 samanlık küle döndü

Aksaray Haberleri Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

Aksaray Haberleri Bakan Gürlek: Hesap veremeyeceğim bir şey yok

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021