Aksaray Haberleri - 08.06.2017 - 21:40
Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Piri Mehmet Paşa alt geçit projesinin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.
Bediüzzaman Caddesi ile Cumhuriyet Bulvarının kesiştiği noktada bulunan ve halk arasında efor kavşağında olarak bilinen yolda aşırı trafik yoğunluğu nedeniyle Aksaray Belediyesi tarafından köprülü kavşak çalışması başlatıldı.
Battı çıktı diye tabir edilen alt geçit projesine ise aslen Aksaraylı olan Osmanlı tarihine iz bırakan devlet adamı Piri Mehmet Paşa’nın adı verildi. Alt yapı giderleri ile enerji nakil hatları yer değiştirilmesinin devam ettiği inşaat sahasına Vali Aykut Pekmez ile giden Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı, projeyi sahada inceledi.
Projenin detayları ve ilk aşamada gerçekleşecek çalışmayı Vali Aykut Pekmez’e anlatan Başkan Yazgı, alt geçit projesiyle bölgedeki trafik yoğunluğunun ileri düzeyde rahatlayacağını ifade etti.
Alt geçit projesinin bitmesi halinde ise Bediüzzaman Caddesi ile Cumhuriyet Bulvarları arasında ulaşımın kesintisiz sağlanacağını kaydetti.
Vali Pekmez ile Başkan Yazgı, buradaki incelemenin ardından geçtiğimiz aylarda arazisi belediye devredilen TMO arazine geçtiler. Başkan, siloların bulunduğu alanda yapılacak Selçuklu Park projesinin içeriğini ve projede nelerin olacağını Vali Aykut Pekmez’e yerinde tarif etti.
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır
Aksaray Haberleri Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021