Vali Bakan: “Huzurlu Bir Bayram İçin Tüm Tedbirler Alındı”

Yerel Haberler - 19.03.2026 - 0:00

AMASYA – BHA 

Toplantıya İl Emniyet Müdürü Ayhan Saraç ve İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit de katıldı. Vali Bakan, vatandaşların bayramı huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi amacıyla tüm kurumların koordineli şekilde görev başında olacağını belirtti. Açıklamada; il genelinde asayiş ve trafik güvenliği için emniyet ve jandarma teşkilatlarının 170 araç ve 1093 personelle görev yapacağı, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde 77 personelin, acil sağlık hizmetlerinde 28 araç ve 90 personelin, AFAD ve itfaiye ekiplerinin 45 araç ve 149 personelin, Karayolları ekiplerinin ise 25 araç ve 40 personelin sahada olacağı ifade edildi.

Ayrıca telekomünikasyon, elektrik ve doğalgaz hizmetlerinde yaşanabilecek aksaklıklara karşı da gerekli planlamaların yapıldığı bildirildi. Amasya’nın Ramazan ayını huzur içinde geçirdiğini vurgulayan Vali Bakan, Ramazan Bayramı’nın Amasya’ya, ülkeye ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ederek vatandaşların bayramını kutladı.

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu; Yeni metro hattı 31 Temmuza kadar ücretsiz

Yerel Haberler AKK Ankara’ya İz Bırakanların konuğu Hacettepe Üniversitesi oldu

Yerel Haberler İstanbul merkezli sokak çetesi operasyonunda 32 şüpheliye işlem

Yerel Haberler Üniversite adayları sınav heyecanı yaşayacak: YKS başlıyor

Yerel Haberler Kars Emniyeti’nde genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Yerel Haberler AKK’den üniversite sınavına girecek gençler için destek videosu yayınlandı

Yerel Haberler Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinde son gün

Yerel Haberler ABD-İran görüşmeleri ertelendi: Bölgesel gerilim süreci zora soktu

Yerel Haberler TİMBİR heyetinden Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek’e ziyaret

Yerel Haberler MGK’dan terörsüz Türkiye ve bölgesel istikrar mesajı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021